U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

MTB voorjaarscollecties 2021 - Fietsen, kleding & accessoires

UVEX

"Protecting People" is uvex's mssie. Dit familiebedrijf - opgericht in 1926 en gevestigd in Fürth, Duitsland - biedt een scala aan innovatieve, hoogwaardige producten voor de bescherming van mensen: tijdens het sporten, in de vrije tijd en op het werk.
uvex heeft verschillende productiefaciliteiten in Europa en ze ontwikkelen hun meeste producten in de Duitse vestiging. De expertise van uvex is gebaseerd op de nieuwste technologieën, hoogste veiligheidsnormen en strengste kwaliteitscontroles. Ze hebben meer dan 2.300 mensen in dienst en maar liefst 47 dochterondernemingen in 20 landen.
UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG omvat de uvex safety group, de uvex-sports group (uvex sports en Alpina) en Filtral. uvex sports geeft het merkimago vorm en richt zich op de wintersport, fietssport en paardensport en biedt producten aan zoals brillen, helmen en handschoenen. En ter ondersteuning van professionele sporters, rust uvex meer dan 1000 topsporters uit.

UVEX

Ontdek bestsellers van UVEX

UVEX Colorvision-technologie

Ultiem contrast. Ultieme details.
UVEX Colorvision-technologie

UVEX Colorvision-technologie voor sportbrillen is de perfecte keuze voor zowel recreatieve als prestatie sporters — ongeacht waar je bent en wat je doet. De drie innovatieve kleurenfilters zorgen voor een uniek contrast en een perfect zicht op elk trail, op elke weg en in de stad. In elk weer. Geniet van betere prestaties en meer veiligheid.

UVEX

117 Producten
Sorteren